گزارش سخنرانی دکتر گنجی

آشنایی با رهبران کارآفرین

با حضور جناب آقای دکتر محمدرضا تقی گنجی

رهبر کارآفرین و بنیانگذار گروه صنعتی رازی

گزارش حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر محمدرضا گنجی:

طبق برنامه ی از پیش تعیین شده، جناب آقای دکتر گنجی، بنیانگذار گروه صنعتی رازی، روز پنجشنبه 20 اردیبهشت ماه، سخنرانی خود را راس ساعت 11/30 در محل سالن اجتماعات مؤسسه آموزش عالی پرندک، آغاز نمودند در ابتدا ضمن تشکر از دعوت موسسه آموزش عالی پرندک، از حضور در جمع دانشجویان ابراز خرسندی نمودند.

آقای دکتر محمدرضا گنجی (متولد 1339- تهران) درادامه نسبت به معرفی کامل و میزان تحصیلات خود اقدام نمودند.

بنا به به اظهار، ایشان فعالیت های اقتصادی و اجتماعی خود را از سال 1356 و در سن 17 سالگی آغاز نمودند.

مهمترین فعالیت های انجام گرفته توسط ایشان عبارتند از : بخش صنعت، تجارت، فاینانس و پروژه های در دست اجرا.که در همین خصوص در حال حاضر سهامدار عمده ی بیش از 50 مجموعه ی تجاری و صنعتی می باشند.

در ادامه ی سخنرانی جناب آقای دکتر گنجی به رموز موفقیت خود در طول سنوات فعالیت خود در زمینه کارآفرینی اشاره نمودند که مهمترین آنها عبارتند از : نگاه عمیق به محیط و شناسایی کمبودها، سخت کوش بودن، شناخت خود، ریسک پذیر بودن، تمرکز بر موقعیت ها  وفرصتها، اعتماد به نفس، اعتقادات و...

در ادامه عده ای از دانشجویان در قسمت پرسش و پاسخ سئوالاتی از ایشان مطرح نمودند که آقای دکتر گنجی به تک تک سئوالات پاسخ دادند.

پیام آخر ایشان: اهمیت به اصول اخلاقی حاکم در تجارت مانند: صداقت، رازداری، مسئولیت پذیری، کسب مال حلال و خداوند را در راس امور قرار دادن.